Szeretettel köszöntelek a Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek.
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek megvitatásai vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek.
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek megvitatásai vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek.
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek megvitatásai vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek.
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Külömböző kapcsolatok-élethelyzetek megvitatásai vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészült a tökéletes birsalma sajtom :) Íme a titkom. 5 nagyobb birsalmát jó moss, meg, kefézd át, vágd 4 felé, vágd ki a magházat és bő vízben kb. 30 perc alatt főzd meg. A levet öntsd le szűrőn át. ( A léből készíthetsz ívólevet). A megfőtt gyümölcsöt turmixold össze. 1,2 kg cukrot(1 kiló 20 dkg) és citromsavat ( ízlés szerint) tettem hozzá. Összeforraltam és folpakkal bélelt formába öntöttem. Egy nap alatt megdermedt és már ehető is. A titok? A héja, nem szabad meghámozni, mert attól köt meg, és nem kell órákig főzni ezzel módszerrel és mégis sűrű lesz. Tehetsz bele főzéskor szegfűszeget is. Én aprított dióba fogom majd hempergetni,. Száraz helyen januárig is elállna, de addigra nem marad egy falat sem :)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
DALAI LÁMA ÜZENETE MAGYARUL...!
Az egyedülálló állapot önmagában is érték
OVIS DOLGOK
RAFFAELLÓ GOLYÓK RECEPTJE